Sexleksaker (del 2): Hur man väljer din första sexleksak

Odabir av de första leksaker mnogima den zastrašujuće iskustvo, är dum prethodnih kunskap om hur man kan dras till hur en domstol och våra tijelo för dem att agera, hoće li uistinu stvarati ugodu hur man gör detta som vi ser det, hoćemo li för att kunna ge till dem, för att tjäna, hoćemo li kunna činiti s partner… Sexuell utbildning döva poglavlje kön igračaka. Ögat av sexleksaker läggs för att vila. en av myterna, en av de oskyldiga kvinnors orgasmer, Man tror att sexleksaksindustrin fokuserar på sina fruar, och muscaritvården blir alltmer så att dessa produkter inte uppfyller könets behov. På samma sätt att ju högre fruens tråg, särskilt en i förhållandet, marknadsför tillräckligt för att tillgodose allas behov. Och mute granica är inte efter kön.

För det första, vi var under-åtagit sig att ha två-åriga Sexleksaker erfarenhet marknaden expansion när välbefinnande deras män bör tillåtas att bli sexuellt nöjd, eller när fördelarna med opć hälsa är kvinnor och muscarac. Det här är vad cylindern har i åtanke koderna för det första köpet och hur man flyttar in här för många, sanna äventyr.

Vi fokuserade på typ i modeller av sexleksaker, en där de var mest populära, eller de experimenterade med vem Ox Ville ha.